Werkplekken te huur

Ben jij zelfstandig ondernemer en op zoek naar een werkplek waar je dagelijks fluitend naartoe gaat? In ons geheel gerenoveerde kantoor van 53m2 zijn nog enkele plekken beschikbaar. Je vindt het kantoor in De Kleine Campus, een voormalig gymnasium wat nu dienst doet als prachtig onderkomen voor jonge ondernemers.

In het kantoor en de gezamenlijke ruimtes van De Kleine Campus heb je beschikking over alles dat je nodig hebt om de dag door te komen (koffieautomaat, waterkoker, printer, keuken/pantry, vergaderruimtes, etc), heb je uitzicht over de binnentuin, meer dan voldoende parkeergelegenheid en bovenal: gezelligheid en een professionele werkomgeving met een informeel tintje.

Als bovenstaande je aanspreekt is de maandelijkse huurprijs van 130 euro (excl. BTW) een mooie investering in een nieuwe stap als (jonge) ondernemer. Als je een kijkje wilt nemen, de koffie wilt proeven of wat meer informatie wil, dan kun je me natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen.

Interesse? Neem dan contact op!

06 – 519 540 45 of martijn@visualwritings.nl

Kantoorruimte

Samenwerken en samen werken

Zelf nog een startende ondernemer en daarom heel bewust van het belang van een representatieve werkplek die je de mogelijkheid geeft te focussen op je werk, zonder de hoofdprijs daarvoor te betalen. Het kantoor van Visual Writings biedt ruimte voor zes werkplekken waarvan er een aantal beschikbaar zijn voor andere ZZP’ers. Zo vind je nu al Jeanne | Ontwerp & Illustratie, COL. Project Management & Vennix Vertalen bij ons op kantoor.

De Kleine Campus

Rust, ruimte en creativiteit

De Kleine Campus biedt groen, rust en ruimte vlakbij de dynamiek van de stad. Het oude schoolgebouw, een rijksmonument, heeft de ideale structuur voor een gedeelde werk- en woonplek, met het voormalige schoolplein als groene buitenruimte. De kwaliteit van De Kleine Campus is niet groot te hoeven werken en wonen maar door een dynamisch gebruik van het hele gebied vrijheid en ruimte te ervaren.

Het Kleine Campus Café

Meet & eat

Als je een plek zoekt om mensen te ontmoeten onder het genot van een lekkere kop koffie of als je juist even een break wilt tussen alle werkzaamheden door; het Kleine Campus Café is de plek waar je kunt komen genieten van de relaxte sfeer.

bekijkdewebsite_oranje_150px

Wat krijg je:

  • Je eigen werkplek in het kantoor
  • Kastruimte voor je spullen
  • Gebruik van koffieautomaat, waterkoker en printer
  • Snelle internetverbinding
  • Een creatieve werkomgeving
  • Andere ZZP’ers om mee te sparren en/of samen te werken
  • Gebruik van de faciliteiten van De Kleine Campus, zoals vergaderruimtes.

Interesse? Neem dan contact op!

06 – 519 540 45 of martijn@visualwritings.nl