Werk

SEO / SEA optimalisatie

De Vlieg Techniek

De Vlieg Techniek heeft de vraag neergelegd hen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun SEO en SEA activiteiten. Omdat naast advisering ook de nodige technische aanpassingen gerealiseerd zullen worden zal ook het reguliere onderhoud opgepakt worden.

Webdesign, flyer & folder

BijJuul

Door de inzet van lifecoaching, mindfulness en massage helpt Juul Godschalk van BijJuul je beter in balans te komen. Voor Juul werd de website BijJuul.com ontworpen en gebouwd, op basis van de huistijl welke ontworpen werd door de getalenteerde Dana Dijkgraaf.

Om de diensten van BijJuul verder onder de aandacht te brengen werden bovendien een flyer en een folder ontwikkeld.

bekijkdewebsite_oranje_150px

Webdesign

Handwerk Massagetherapie

Voor Handwerk Massagetherapie, de massagepraktijk van Pia Duijkers, werd de website ontworpen en gebouwed. Pia biedt naast verschillende soorten massages ook ‘integrale massagetherapie’ aan, waarin zij door het combineren van verschillende massagetechnieken in combinatie met gesprekken haar klanten helpt bewuster te worden.

Lees meer over de integrale massagetherapie op haar nieuwe website!

bekijkdewebsite_oranje_150px

Huisstijl

Roerstaafjes.nl

Voor ICT bedrijf Roerstaafjes.nl werd een volledige huisstijl ontwikkeld op basis van een eerder ontwikkeld logo. Daarbij kreeg ook de website een nieuw responsive ontwerp.

Omdat ze bij Roerstaafjes.nl expert zijn in het bouwen van websites zullen zij zich ontfermen over de realisatie van het nieuwe ontwerp.